Wong’s Wonderolie

In gesprek met je kleurrijke zelf

 
 

Een assortiment van natuurlijke huidoliën of een zintuiglijk orakelspel?

Dscf0019corrKL+logoWong´s Wonderolie is geboren uit het verlangen herkenbare menselijke veranderingsprocessen op een liefdevolle en diepgaande manier te ondersteunen. De karakters ontstonden als intuïtief antwoord op levende thema’s bij mijn cliënten, vriendenkring, gezin en mijzelf.
Klik hier om kennis te maken met alle karakters.

Iedere Wonderolie heeft een geurcompositie (etherische oliën in een basis van amandel/jojoba olie), een afbeelding op het etiket, een beeldende titel en een gedicht. Dit kleurrijk palet van 44 karakters nodigt de gebruiker uit om sluimerende krachten in zichzelf wakker te trillen en aan te spreken.

(Wil je meer lezen over de ontstaansgeschiedenis van deze Wonderoliën, klik dan hier).

Wong’s Wonderolie Intuïtiekaarten

intuitiekaartenVan de afbeeldingen op de flesjes van de Wonderoliën is een set Intuïtiekaarten uitgebracht: 44 kleurrijke kaarten in een prachtig doosje, met een boekje waarin alle gedichten staan. Men kan ze gebruiken als inzichtkaarten, of om een Wonderolie uit het assortiment te kiezen. Ook zijn de kaarten afzonderlijk als luxe wenskaart te bestellen.
Voor ideeën en mogelijkheden om deze kaarten te gebruiken klik hier.

Een reactie: “Aan het eind van de sessies die ik geef, vraag ik altijd of cliënten een kaart willen trekken. De cliënten die jouw kaarten trekken, geven steevast aan dat zij ze zo mooi vinden. Regelmatig gebeurt het dat ze ontroerd zijn, wanneer ik het bij de kaart passende gedicht voorlees. Ze worden door zowel de kaart als het gedicht geraakt. Dus hierbij geef ik je graag een compliment voor je prachtige kaartenset. Ik geniet er zelf ook van.” (psychodynamisch therapeute en lifecoach)

wwdisplayWong’s Wonderworkshop

Yluma geeft regelmatig de workshop: “een ontmoeting met het Wong’s Wonderolie Orakel”, die ook op uitnodiging kan worden gegeven. Daarin nodigen de karakters van Wong’s Wonderolie je uit tot een intuïtieve communicatie, wat door deelnemers wordt omschreven als het dieper bekrachtigen van het vertrouwen in de intuïtie.
Een inzichtgevende aanvulling op teamdag of brainstorm, een verbindende invulling van feest of familiebijeenkomst.

Wong’s Wonderconsult

In een individueel Wonderconsult is er ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke contact met de wonderoliën en het verhaal dat zich daarbij ontvouwt. Het is wonderlijk hoe de combinatie, volgorde en positie van karakters die men kiest inzicht en heling brengen.
“Laat je door de oliën verleiden: de kleurrijke afbeeldingen op de etiketten, de beeldende titels en teksten, en natuurlijk de geuren. Ze nodigen al je zintuigen uit om een keuze te maken. De geur staat centraal, immers het meest directe zintuig dat een voor- of afkeur aangeeft die voorbij gaat aan oppervlakkige persoonslagen.
Tijdens het kiezen van een olie ontvouwt zich het verhaal van waar je nu staat en wat je wezenlijk wilt. Een bevestiging voor je intuïtief weten.”

De kracht van etherische olie

Etherische oliën zijn pure concentraten van bloemen, planten of bomen. Ze bevatten werkzame bestanddelen die al eeuwenlang deel uitmaken van – of model staan voor – geneesmiddelen en schoonheidsproducten. De karakteristieke levenskracht, de zielseigenschappen van bloem, plant of boom, zijn in deze etherische oliën bewaard gebleven. Deze hebben een krachtige uitwerking op emotioneel, psychisch, fysiek én energetisch niveau.

Een olie op het lijf geschreven

Er zijn wonderoliën voor volwassenen (mannen/vrouwen), voor baby’s en kinderen, of voor tijdens de zwangerschap.
De oliën voor volwassenen zijn door de sterkte of bepaalde bestanddelen niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding, of bij baby’s en kleine kinderen. Andersom kunnen de zwangerschaps- en kinderoliën door de subtiele samenstelling juist baby- en kind-lagen in volwassenen helen.

Zorgvuldig gebruik van Wong’s Wonderolie

Maak melding van medicijngebruik, ziektes, huidproblemen of allergieën, want er zijn etherische bestanddelen
die in bovenstaande gevallen beter kunnen worden vermeden. Deze kunnen dan wellicht door andere worden vervangen.
Voor alle Wonderoliën geldt: alleen uitwendig gebruiken, contact met de ogen vermijden en kindveilig bewaren.
De houdbaarheid wordt ondersteund door de olie buiten direkt zonlicht te plaatsen, koel te bewaren
en bij massages steeds een afgepaste hoeveelheid in een schaaltje over te schenken.
Wanneer de houdbaarheidsdatum verstreken is wordt de uitwerking minder krachtig, maar heeft gebruik geen
nadelige gevolgen.