Wong’s Wonderolie

In gesprek met je kleurrijke zelf

 

 

Een assortiment van natuurlijke huidoliën en zintuiglijk orakelspel

Wong´s Wonderolie is geboren uit het verlangen herkenbare menselijke veranderingsprocessen op een liefdevolle en diepgaande manier te ondersteunen. De karakters ontstonden als intuïtief antwoord op persoonlijke processen bij mijn cliënten, vriendenkring, gezin en mijzelf.
Klik hier om kennis te maken met alle karakters.

Iedere Wonderolie heeft een geurcompositie (etherische oliën in een basis van amandel/jojoba olie), een afbeelding op het etiket, een beeldende titel en een gedicht. Dit kleurrijk palet van 44 karakters spreekt de gebruiker aan via verschillende zintuigen en maakt sluimerende krachten wakker.

Wong’s Wonderolie Intuïtiekaarten

intuitiekaartenVan de afbeeldingen op de flesjes van de Wonderoliën is een set Intuïtiekaarten uitgebracht: 44 kleurrijke kaarten in een prachtig doosje, met een vouwboekje waarin alle gedichten staan. Een e-book met verdiepende uitleg is in de maak.
De kaarten zijn te gebruiken als inzichtkaarten, waarbij de energie van de betreffende Wonderolie voelbaar aanwezig is en zijn werk doet. De teksten uit het vouwboekje vullen de inzichten aan.

Een reactie: “Aan het eind van de sessies die ik geef, vraag ik altijd of cliënten een kaart willen trekken. De cliënten die jouw kaarten trekken, geven steevast aan dat zij ze zo mooi vinden. Regelmatig gebeurt het dat ze ontroerd zijn, wanneer ik het bij de kaart passende gedicht voorlees. Ze worden door zowel de kaart als het gedicht geraakt. Dus hierbij geef ik je graag een compliment voor je prachtige kaartenset. Ik geniet er zelf ook van.” (psychodynamisch therapeute en lifecoach)

De kracht van etherische olie

Etherische oliën zijn pure concentraten van bloemen, planten of bomen. Ze bevatten werkzame bestanddelen die al eeuwenlang deel uitmaken van – of model staan voor – geneesmiddelen en schoonheidsproducten. De karakteristieke levenskracht, de zielseigenschappen van bloem, plant of boom, zijn in deze etherische oliën bewaard gebleven. Deze hebben een krachtige uitwerking op emotioneel, psychisch, fysiek én energetisch niveau.
Er zijn wonderoliën voor volwassenen (mannen/vrouwen), voor baby’s en kinderen, of voor tijdens de zwangerschap. De oliën voor volwassenen zijn door de sterkte of bepaalde bestanddelen niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding, of bij baby’s en kleine kinderen. Andersom kunnen de zwangerschaps- en kinderoliën door de subtiele samenstelling juist baby- en kind-lagen in volwassenen helen.

Zorgvuldig gebruik van Wong’s Wonderolie

Maak melding van medicijngebruik, ziektes, huidproblemen of allergieën, want er zijn etherische bestanddelen die in bovenstaande gevallen beter kunnen worden vermeden. Deze kunnen dan wellicht door andere worden vervangen.
Voor alle Wonderoliën geldt: alleen uitwendig gebruiken, contact met de ogen vermijden en kindveilig bewaren.
De houdbaarheid wordt ondersteund door de olie buiten direkt zonlicht te plaatsen, koel te bewaren en bij massages steeds een afgepaste hoeveelheid in een schaaltje over te schenken. Wanneer de houdbaarheidsdatum verstreken is wordt de uitwerking minder krachtig, maar heeft gebruik geen nadelige gevolgen.