Wondermail augustus 2013

 

Wondermail augustus 2013

Is deze e-mail niet leesbaar?

Bekijk hem in jouw browser.
Hallo Wonder,

Na een ouderwets ‘zomerse’ zomer gaat het nieuwe Yluma-seizoen weer van start op een nieuwe plek. Afgelopen juli moesten wij het prachtige monumentale pand aan de Schoolstraat vaarwel zeggen omdat de gemeente er andere plannen mee had.

Met de individuele consulten zijn wij verhuisd naar een plek nabij de bossen, wat de mogelijkheid biedt om PEP- en Coachingsessies nu ook wandelend in de natuur te ervaren! Voor Trainingen en Workshops kunnen wij de komende tijd terecht in ‘Atelier Muziek’ aan de IJssellaan in Arnhem. Ondertussen zoeken wij nog even verder naar een passende plek die ruimte én sfeer én de goede bereikbaarheid van Arnhem Noord biedt en alle activiteiten kan huisvesten.

Lees verder in deze Wondermail over de nieuwe Training Intuïtie & Zelfhealing, de Wong’s Wonderolie Intuïtiekaarten en het plaatsen van Reacties op de website.
In de Agenda vind je inspiratie tot bewustzijn, groei en plezier.

Wees welkom!
zonnige groet,
Elke

Training Intuïtie & Zelfhealing start in september

De cursus Intuïtie & Zelfhealing van afgelopen voorjaar heeft mij geïnspireerd tot een nieuwe vorm. Yluma biedt nu een doorlopende jaargroep: Training Intuïtie & Zelfhealing voor wie zijn of haar intuïtie wil ontwikkelen en verdiepen gedurende een korte of langere periode. Omdat we werken vanuit intuïtieve afstemming op wat er aan thematiek leeft bij de deelnemers zijn er geen niveaugroepen. Ieder kan op zijn of haar eigen trillingsniveau de oefeningen, meditaties en spelvormen ervaren. De tweewekelijkse bijeenkomsten bestaan uit het ervaren van allerlei energetische werkvormen gericht op erkennen en versterken van jouw intuïtieve vermogens en handvaten ontwikkelen om jouw energetisch systeem in eigen beheer te nemen.

De groep zal niet groter zijn dan 8 à 10 deelnemers en ondersteunt je in jouw energie-ervaring, omdat het gezamenlijk doen van de oefeningen de energie bekrachtigt en meer voelbaar maakt. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om gedurende de trainingsperiode een individuele healingsessie af te spreken om wat er in ieders persoonlijke ontwikkeling word aangeraakt te begeleiden. Voor nieuwkomers is deze sessie bij de prijs inbegrepen, en daarna met 50% korting.

De Training bestaat uit 3 blokken waarvoor men zich ook los kan inschrijven. Wanneer een trainingsblok al loopt is instromen alleen mogelijk als dit alle betrokkenen ten goede komt. Het eerste Trainingsblok start vrijdag 13 september en loopt tot de kerstvakantie.

– Tweewekelijkse bijeenkomsten op vrijdagmorgen
-1e blok 8 bijeenkomsten/ 2e blok 8 bijeenkomsten/ 3e blok 5 bijeenkomsten
– Tijden: van 9.30 tot 12.00 uur
– Kosten: 1e blok 225,-; 2e blok 225,-; 3e blok 150,-
(maandelijkse termijnbetaling mogelijk)
Plek: Atelier Muziek, IJssellaan 83 Arnhem
(nabij station Arnhem Presikhaaf en bushaltes)

 

Wong’s Wonderolie Intuïtiekaarten nu ook los verkrijgbaar!

De grote kleurrijke kaarten van de afbeeldingen van alle Wong’s Wonderolie karakters werken als een krachtige affirmatie en inspiratie. In de Wong’s Wonderolie consulten en workshops blijkt steeds weer dat, wanneer men intuïtief een Wonderolie uit het assortiment heeft gekozen en we de betreffende Intuïtiekaart erbij pakken om de afbeelding beter tot ons door te kunnen laten dringen, de kaarten door hun grootte en helderheid een krachtig visueel instrument zijn.

Deze Wonderkaarten zijn verkrijgbaar in het bekende ivoorwitte doosje met drieluikfolder (waarin de bij de karakters horende teksten staan), en sinds kort zijn ze ook per stuk te bestellen. Dat geeft de mogelijkheid om ze cadeau te doen als wenskaart, als extraatje bij een Wonderolie, of om ergens zichtbaar neer te zetten wanneer je de set compleet wilt houden.
Ze worden per post verstuurd incl. een vierkante envelop. Zie de website voor bestelinformatie en prijzen.

Een geschenk voor jouw reactie op de website

Heb je wel eens deelgenomen aan één van de activiteiten van Yluma: een Workshop of Training, een Healingconsult, ben je Wonderolie- of Intuïtiekaarten-gebruiker of laat je je coachen dmv Gitaarles en ben je daar enthousiast over? Dan zou ik het heel fijn vinden als je jouw ervaring zou willen delen op de reactiepagina van Yluma.
De eerste 10 reactieschrijvers ontvangen een Wong’s Wonderolie Intuïtiekaart naar keuze óf 10% korting op Consulten en Wonderolie.

Kies hier jouw kaart!

 

Agenda:

Training Intuïtie & Zelfhealing
vanaf vrijdag 13 september

– 8 tweewekelijkse bijeenkomsten op vrijdagmorgen
– Tijden: van 9.30 tot 12.00 uur
– Kosten: 1e blok 225,-
(maandelijkse termijnbetaling mogelijk)
Plek: Atelier Muziek, IJssellaan 83 Arnhem
(nabij station Arnhem Presikhaaf en bushaltes)

Workshop “Ik ben een Wonder!”
Vrijdag 15 november van 10.30 tot 15.30 uur

Wie ben je, wie denk je dat je bent, wie zou je willen zijn?
In deze dagworkshop kijken we op een speelse manier naar wie wij zijn. Ingesleten beelden en overtuigingen over onszelf gaan vrolijk aan het wankelen en misschien zelfs definitief onderuit. Verborgen kwaliteiten worden uitgepakt. We spelen ermee, kijken in de spiegel van de anderen, voelen naar binnen, en verwonderen ons erover. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een schoon IK, een vol hart en je neus in de wind. Een Wonder-certificaat op zak helpt je herinneren, mocht je nog eens vergeten dat je een Wonder bent.Plaats: (wordt nog bekend gemaakt) Arnhem
Kosten: 85,- (incl. hand-out, materialen en thee, excl. lunch)

Workshop “Spelen met Zintuigen”
Vrijdag 29 november van 10.30 tot 15.30 uur

Ervaringsworkshop vol spelvormen voor alle leeftijden, waarbij de zintuigen de ingang zijn en verbinding de uitkomst. Al spelend kom je in beweging, verleg je grenzen, verzin je creatieve oplossingen, werk je samen en heb je plezier! Het middaggedeelte heeft een meer ingekeerd karakter waarin de geurkarakters van “Wong’s Wonderolie” je helpen voelen waar je nu staat en waar je wezenlijk heen zou willen bewegen.
Plaats: (wordt nog bekend gemaakt) Arnhem
Kosten: 85,- (incl. hand-out, materialen en thee, excl. lunch)

 

Inspiritips:

Filmpje
Via deze link kun je een filmpje bekijken met een stille wenk voor de huidige tijd:
klik hier

Graag tot ziens in Yluma!

Hartelijke groet,
Elke

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|**|END:IF|*

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Uitschrijven uit dit e-mailbestand | Inschrijvingsgegevens actualiseren