Deze applicatie heeft javascript nodig en de toepassing van ActiveX. Uw browser dient hierop ingesteld te zijn.

To assist navigation by search engines, links within the movie are listed:

Waar vind ik Yluma?
Wie steekt daar achter?
Speelkracht
Samenspel
Agenda
Nieuwsbrief
Inspiratiegrabbelton
Inspirispel
  Wong's Wonderolie   in gesprek met je kleurrijke zelf

  "Een assortiment van natuurlijke huidoliŽn of een zintuiglijk orakelspel?"

  Wong´s Wonderolie is geboren uit het verlangen herkenbare menselijke veranderingsprocessen op een liefdevolle en diepgaande manier te ondersteunen. De karakters ontstonden als intuÔtief antwoord op levende thema's bij mijn cliŽnten, vriendenkring, gezin en mijzelf.

  (Wil je meer lezen over de wonderlijke ontstaansgeschiedenis van deze WonderoliŽn, klik dan hier).

  Iedere Wonderolie heeft een geurcompositie (etherische oliŽn in een basis van amandel/jojoba olie), een afbeelding op het etiket, een beeldende titel en een gedicht. Dit kleurrijk palet van 44 karakters nodigt de gebruiker uit om sluimerende krachten in zichzelf wakker te trillen en aan te spreken. (Zie assortiment.)

  Wong's Wonderolie IntuÔtiekaarten

  Van de afbeeldingen op de flesjes van de WonderoliŽn is een set IntuÔtiekaarten uitgebracht: 44 kleurrijke kaarten in een prachtig doosje, met een boekje waarin alle gedichten staan. Om te gebruiken als inzichtkaarten, of om een Wonderolie uit het assortiment te kiezen.
  Voor ideeŽn en mogelijkheden om deze kaarten te gebruiken klik hier.

   

  Wong's Wonderworkshop

  Yluma geeft regelmatig een Wonderworkshop, die ook op uitnodiging kan worden gegeven. Daarin nodigen de karakters van Wong's Wonderolie je uit tot een intuÔtieve communicatie, wat door de deelnemers het vertrouwen in de intuÔtie bekrachtigt.
  We gaan op een speelse manier in gesprek met "de geest uit de fles" en wisselen hand-massages uit. (Zie de agenda voor de eerstkomende Wong's Wonderworkshop in Yluma)

  Wong's Wonderconsult

  In een individueel Wonderconsult is er ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke contact met de wonderoliŽn en het verhaal dat zich daarbij ontvouwt. Het is wonderlijk hoe de combinatie, volgorde en positie van karakters die men kiest inzicht en heling brengen, als ware het een legging bij een orakelspel.
  "Laat je door de oliŽn verleiden: de kleurrijke afbeeldingen op de etiketten, de beeldende titels en teksten, en natuurlijk de geuren. Ze nodigen al je zintuigen uit om een keuze te maken. De geur staat centraal, immers het meest directe zintuig dat een voor- of afkeur aangeeft die voorbij gaat aan oppervlakkige persoonslagen.
  Tijdens het kiezen van een olie ontvouwt zich het verhaal van waar je nu staat en wat je wezenlijk wilt. Een bevestiging voor je intuÔtief weten."

  De kracht van etherische olie

  Etherische oliŽn zijn pure concentraten van bloemen, planten of bomen. Ze bevatten werkzame bestanddelen die al eeuwenlang deel uitmaken van - of model staan voor - geneesmiddelen en schoonheidsproducten. De karakteristieke levenskracht, de zielseigenschappen van bloem, plant of boom, zijn in deze etherische oliŽn bewaard gebleven. Deze hebben een krachtige uitwerking op emotioneel, psychisch, fysiek ťn energetisch niveau.

  Een olie op het lijf geschreven

  Er zijn wonderoliŽn voor volwassenen (mannen/vrouwen), voor baby's en kinderen, of voor tijdens de zwangerschap.
  De oliŽn voor volwassenen zijn door de sterkte of bepaalde bestanddelen niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding, of bij baby's en kleine kinderen.
  Andersom kunnen de zwangerschaps- en kinderoliŽn door de subtiele samenstelling juist baby- en kind-lagen in volwassenen helen.

  Zorgvuldig gebruik van Wong's Wonderolie

  Maak melding van medicijngebruik, ziektes, huidproblemen of allergieŽn, want er zijn etherische bestanddelen
  die in bovenstaande gevallen beter kunnen worden vermeden. Deze kunnen dan wellicht door andere worden vervangen.
  Voor alle WonderoliŽn geldt: alleen uitwendig gebruiken, contact met de ogen vermijden en kindveilig bewaren.
  De houdbaarheid wordt ondersteund door de olie buiten direkt zonlicht te plaatsen, koel te bewaren
  en bij massages steeds een afgepaste hoeveelheid in een schaaltje over te schenken.
  Wanneer de houdbaarheidsdatum verstreken is wordt de uitwerking minder krachtig, maar heeft gebruik geen
  nadelige gevolgen.

  Vrienden van Wong's Wonderolie

  Ben je enthousiast geworden over Wong's Wonderolie, dan kun je je als "Vriend(in) van Wong's Wonderolie" laten inschrijven in het e-mailbestand van Yluma om op de hoogte te worden gehouden via de nieuwsbrief.
  Zou je het ontwikkelingsproces van Wong's Wonderolie graag op een actieve manier steunen, dan zijn we heel blij met je als Wonderdoener, Wonderverspreider of Wondergenieter:
  Wonderdoener:
  Voor wie een bedrag aan Wong's Wonderolie wil schenken om daarmee het ontwikkelingsproces te steunen.
  Wonderverspreider:
  Wonderverspreiders ontvangen een kennismakingsbrief om te verspreiden onder belangstellenden. Meldt zich door jouw enthousiasme een nieuwe Wonderdoener aan, dan ontvang je zelf een Wonderverrassing.
  Wondergenieter:
  Blij-genieter: voor 25 euro per jaar ontvang je ťťn wonderolie naar keuze en 15% korting op alle volgende Wong's Wonderolie producten die je bestelt.
  Rijk-genieter: voor 75 euro per jaar ontvang je 4 wonderoliŽn naar keuze en 15% korting op alle volgende Wong's Wonderolie producten die je bestelt.
  (Met professionele Wonderoliegebruikers kunnen individuele kortingsafspraken gemaakt worden)