Klankhealing

Klankhealing

 
 
 
Klank gaat waar handen en woorden niet kunnen komen.
Ze dringt met haar trilling door tot diep in onze cellen en brengt daar beweging en ordening.
Het menselijk lichaam is een complex systeem van trillingen. Een verstoring in die trillingen kan tot gevoelens van onbehagen leiden, een niet-stromen, en na lang aanhouden zelfs uitgroeien tot ziekte.
Klanktrilling heeft de eigenschap om die trillingsverstoringen terug te brengen naar een natuurlijke staat van ordening en harmonie, zoals dit filmpje mooi laat zien. Dat geeft een beeld van wat klank kan doen met energetische blokkades. Na een klankbad of klankhealing voel je je dan ook diep ontspannen en meer aanwezig in je lichaam. Er kan bewustzijn ontstaan over de oorzaak van de verstoring en meestal verminderen fysieke of emotionele klachten.

klankschalen 1klankschaal Fstemvorken1Mijn instrumentarium bestaat uit prachtige zuivere kristallen klankschalen, sprankelende koshigongs, stemvorken, stem, en andere klankinstrumenten. Welke ik gebruik wordt ingegeven door het moment, jouw lichtwezen en mijn intuïtie.

Hoe werkt het?

Maak kennis met de helende werking van Klank, de prachtige kristallen klankschalen, de subtiele werking van stemvorken en de lieflijke Koshigongs, in een Klankbad of Klankhealing:
Tijdens een Klankbad wordt je een half uur ondergedompeld in klank en trilling. Dit dringt door tot in alle delen van je lichaam (zelfs tot in je botten!) en geeft een diepe ontspanning. Ook na de sessie werken de trillingen nog een tijdje door. Een sessie vindt liggend en gekleed plaats. Door het liggen kom je gemakkelijker in een diepere ontspanning en bewustzijnslaag terecht.
Een Klankhealing werkt gerichter dan een Klankbad en duurt ongeveer anderhalf uur. We stemmen samen af op jouw vraag of wens. De daardoor ingegeven klanken (en evt. ook licht-frequenties) trillen krachten in jou wakker waar jouw leven nu om vraagt. Dat brengt nieuwe beweging in jouw hele energiesysteem. Een sessie kan liggend, zittend of staand plaatsvinden, afgestemd op het thema en wat er in het moment nodig is.

Klik hier voor de gangbare tarieven. (Heb je een grote motivatie en een kleine beurs, schroom dan niet om contact op te nemen. Wellicht vinden we een creatieve betalingsmogelijkheid)

Terug naar de pagina Healing & Coaching