Klank-Aanbieding

Kennismakingsaanbieding Klankbad en Klankhealing!

Om belangstellenden kennis te laten maken met de helende werking van Klank, de prachtige kristallen klankschalen, de subtiele werking van stemvorken en de lieflijke Koshigongs, geldt er een gereduceerd tarief voor een Klankbad of een Klankhealing.

Hoe werkt het?

Tijdens een Klankbad wordt je een half uur lang ondergedompeld in klank en trilling. Dit dringt door tot in alle delen van je lichaam en geeft een diepe ontspanning. Ook na de sessie werken de trillingen nog een tijdje door.
Een Klankhealing werkt gerichter dan een Klankbad en duurt ongeveer anderhalf uur. We stemmen samen af op jouw vraag of wens. De daardoor ingegeven klank- en licht-frequenties trillen krachten in jou wakker waar jouw leven nu om vraagt. Dat brengt nieuwe beweging in jouw hele energiesysteem.

Het menselijk lichaam is een complex systeem van trillingen. Een verstoring in die trillingen brengt in eerste instantie gevoelens van onbehagen, een niet stromen. En in laatste instantie vormt het ziekte. Klanktrilling heeft de eigenschap om chaos terug te brengen naar een natuurlijk staat van ordening, zoals je kunt zien in dit filmpje. Dat geeft een beeld van wat klank kan doen met energetische blokkades.

Tarieven

Ter kennismaking krijg je bij jouw eerste sessie een korting. Zo kun je een Klankbad ervaren voor 45,- (ipv 50,-) en een Klankhealing voor 70,- (ipv 80,-).  Voor meer info of het maken van een afspraak klik hier.

stemvorken1 klankschalen 2