Inspiratie

Inspiratie

 

Wondermail

lichtwezenWil je je graag laten ver-Wonder-en door je in te schrijven voor de Wondermail?
Hier vind je de link naar het inschrijfformulier.
In de Wondermail vind je artikelen over de ontwikkelingen in Yluma en andere interessante informatie op het gebied van bewustzijn, de actuele Agenda, eventuele aanbiedingen en “Inspiritips”. Ook ontvang je tussentijdse Nieuwsflitsen voor actuele activiteiten.

Wondermail archief
Klik hieronder op de Wondermail die je wilt bekijken:
Wondermail Januari 2013
Wondermail Maart 2013
Wondermail Mei 2013
Wondermail Augustus 2013
Wondermail November 2013

Wie zijn een inspiratie voor mij?

Young Masters Global de nieuwe-tijds jongeren van nu (waaronder vooral mijn dochter mij dagelijks inspireert!) willen iets doen dat betekenis heeft voor de wereld in plaats van klakkeloos de weg te volgen die onze generatie voor hen heeft vrijgemaakt. Als ‘vrucht van de evolutie’ dagen zij ons uit tot diepgaand nieuw denken, nieuw kijken, nieuw handelen.
Joanne van Wijgerden (Healing Arts) ontwikkelde de bijzondere Liquid Light Frequencies die een bijdrage zijn aan de ontwikkeling naar multidimensionaal mens-zijn.  Joanne inspireert mij met haar werkwijze waarin een diep vertrouwen in het lichtwezen en respect voor de vrije wil van de cliënt doorklinken.
Anne Mijke van Harten (Earthgames) doet baanbrekend werk op spelgebied, waaronder ‘Coöperatief Spel’ en ‘Sharing Nature’ en levert daarmee een welkome bijdrage aan visie-ontwikkeling op het gebied van onderwijs en opvoeding. In onze heerlijke co-creatie vanuit verschillende samenwerkingsverbanden is zij een dierbare speelkameraad geworden.
Judith Moore (Records of Creation) raakt de diepte van mijn ziel en besef van levensmissie met haar readings en teksten
Jaap Vermuë (Bewust Bedrijf) draagt bij aan een Hart-gericht en spiritueel Bedrijfsleven en is voor mij een voorbeeld van open en liefdevol Man-Zijn
Martijn Meima (Intuïtief Ondernemen en Meima Coaching) bouwt vernieuwende bruggen naar Intuïtie en Bedrijfsleven, en zijn E-zines die kadootjes vanwege zijn open en speelse geest

…en natuurlijk de prachtige natuur van onze Moeder Aarde, alle vele meesters die ons voorgingen, de prachtige muziek en boeken die er geschreven zijn en alle dagelijkse verrassingen die het leven voor ons in petto heeft.