Healing & Coaching

Herinner je wie je in wezen bent…

Laat los trillen
wat je niet meer dient
Laat voelen
wie je in wezen bent
Laat wakker worden
wat bedoeld is voluit te leven

klankschalen 1klankschaal Fhealingartssprayskoshigongshealingartsdoos

Healing & Coaching

Iedereen kent wel dat gevoel van “samenvallen met jezelf”, wanneer je helemaal in je element bent, in het hier en nu en in contact met jouw liefde en wijsheid. Dat geeft een doorkijkje naar het Grotere Wezen dat je bent.
En iedereen kent ook die momenten waarop je reageert vanuit oude pijnpunten en overtuigingen, en je ver verwijderd voelt van jouw heelheid.
Alles wat je op je pad tegenkomt, in verwarring brengt of ronduit pijn doet, geeft een urgent verlangen het contact met jouw Grotere Wezen te herstellen. Waardoor je de weg daartoe steeds beter leert kennen en bestendigen.

Alles is energie, trilling. Van de bewegende moleculen in vaste materie, vloeistoffen of gassen, tot en met de trillingsfrequenties van een gesprek of een gevoel.
Ook de beperkende overtuigingen en pijnlijke ervaringen uit jouw verleden (dit leven of andere levens) waar ik hierboven over sprak zijn energie, en kunnen dus ook op een energetische manier onderzocht en getransformeerd worden.

In mijn sessies is de wijsheid van jouw lichaam uitgangspunt voor de communicatie met jouw Grotere Wezen. Door samen dieper te voelen en af te stemmen op jouw lichaam en energiesysteem ontstaat er een vorm waarin ik verschillende healingmethodes kan inzetten.
Zo maak ik dankbaar gebruik van Lichtfrequenties (Healing Arts), Klankfrequenties (kristallen Klankschalen, Stemvorken en Koshigongs) en Kleurfrequenties (Pomanders en Quintessences van Aurasoma).

Naast de hierboven beschreven Healingsessies kun je ook kiezen voor een specifieke vorm, bij voorbeeld:
Een Klankbad waarin je gedurende drie kwartier wordt ondergedompeld in klank en trilling van kristallen klankschalen, stemvorken en gongs. Deze trillingen dringen door tot in jouw cellen (zelfs van organen en botten!). Dat geeft een diepe, louterende ontspanning waardoor je het leven weer anders tegemoet treedt. Meer lezen …
Of een Klankhealing wanneer je jouw vraag/thema (fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel) of energieblokkade in beweging wilt brengen met Klankfrequenties. We werken gerichter en langer dan in een Klankbad toe naar het herstellen van de harmonie in jouw systeem. Meer lezen…

De ingang voor een sessie kan alles zijn wat je tegenkomt in jouw mens-zijn op een weg van bewust leven: iedere vraag die er in je is, ieder fysieke klacht of psychisch/emotioneel ongemak, kan je aanwijzingen geven om de verbinding met jouw heelheid te herstellen. Eenmaal verbonden voel je een diepere verankering in je lichaam, meer aanwezigheid, meer helderheid, een groter gevoel van rust, liefde en blijheid.

In deze periode van 1 april tot 1 juni 2020 geef ik alle Healingsessies via Skype, Zoom of telefoon. Daarom gelden er aangepaste tarieven. Klankbad en Klankhealing moeten wachten tot de sessies in mijn praktijk weer mogelijk zijn.
Voor de Tarieven Klik hier.

Ontwikkelen van jouw Intuïtie en Zelfbekrachtiging

Om een “huisapotheek” van energetische handvaten aan te leggen waarmee je jezelf kunt helpen om jouw geluk in eigen hand te nemen. Hiervoor bied ik een individueel traject aan waarin je technieken leert om het contact met jouw lichtwezen helder te houden en jouw intuïtie te oefenen en bekrachtigen. In een eerste sessie brengen we in kaart wat je wilt ontwikkelen en spreken we een traject af van 5 tot 10 wekelijkse of tweewekelijkse sessies van een uur.
Bovenstaande kun je ook in een groep ervaren en ontwikkelen, in het najaar zal er een cursus starten “Lovely Vibes”. Zie hiervoor de pagina met Workshops en Trainingen.

Multidimensionaliteit

We leven in verschillende werkelijkheden tegelijkertijd. Eén daarvan is de aardse werkelijkheid die zichtbaar en tastbaar is en door iedereen herkend wordt. Een andere werkelijkheid is die van ons als Grotere Wezen of Lichtwezen, het energetische lichtveld waar ons lichaam de tastbare uitdrukking van is. Vanuit ons Lichtwezen nemen we meer fijnstoffelijke dimensies en meer zintuiglijke diepte waar en kunnen we informatie ontvangen die in de 3D werkelijkheid niet altijd zichtbaar en tastbaar is.
Deze veranderende tijd nodigt ons uit om ons de fijnstoffelijke kwaliteiten, die slapend in ons DNA liggen opgeslagen, weer te herinneren en toe te eigenen. En zo de dimensies van ons Lichtwezen met de 3D werkelijkheid te verbinden.

Er worden dan ook steeds meer kinderen geboren die ons met hun hoogsensitiviteit laten zien waar de evolutie heen wil. In plaats van hen in het oude systeem te willen laten passen -en daarmee hun eigen(wijs)heid af te wijzen- zou het van meer liefde getuigen hen te zien als de boodschappers van een nieuwe tijd, die vraagt om nieuwe systemen en methodes op het gebied van gezondheid, onderwijs en maatschappelijke organisatie.

Muziek

Naast Klankhealing werk ik ook op andere manieren met muziek en klank waarbij een helende intentie altijd haar trillingswerk doet. Mijn conservatoriumopleiding voor klassiek gitaar geeft mij (letterlijk) een instrument in handen om een ander met klank aan het trillen en in beweging te brengen. Zo geef ik naast Healings ook gitaarlessen aan kinderen en volwassenen.