Healing & Coaching

Herinner je wie je in wezen bent…

Laat los trillen
wat je niet meer dient
Laat voelen
wie je in wezen bent
Laat wakker worden
wat bedoeld is voluit te leven

Alles is in wezen energie, trilling. Van de bewegende moleculen in vaste materie, vloeistoffen of gassen, tot en met de trillingsfrequenties van een gesprek of een gevoel.
Jammer genoeg leren we op school alleen over dat eerste, wat zou het fijn zijn als we van kinds af aan ook praktisch hadden leren omgaan met onze intuïtie en ons energiesysteem. Gelukkig kunnen we er zelf op ieder moment opnieuw kiezen voor meer bewust zijn van wie we nog meer zijn. Je bent welkom in Yluma om daarin begeleid te worden.

klankschalen 1klankschaal Fhealingartssprayskoshigongshealingartsdoos

Healing & Coaching

In een sessie is vertrekpunt wat er op dat moment actueel en voelbaar is. Jij komt met een vraag, een klacht of een wens en we stemmen samen af op wat jouw energiesysteem daarmee kenbaar wil maken. Daarbij staan mijn intuïtie en heldervoelendheid ten dienste van wat er om bewustzijn vraagt. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende vormen:

Klankbad Voor wie dieper wil gaan dan waar de handen van een masseur kunnen komen. Gedurende de sessie word je ondergedompeld in klank en trilling van klankschalen, stemvorken en gongs, die doordringen tot in jouw cellen (zelfs van organen en botten!). Dat geeft een diepe, louterende ontspanning waardoor je het leven weer anders tegemoet treedt. Meer lezen …

Klankhealing  Voor wie een klacht heeft (fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel) en de energieblokkade die hier aan ten grondslag ligt weer aan het stromen wil krijgen door middel van klankfrequenties. We werken gerichter en langer dan in een Klankbad toe naar het herstellen van de harmonie in jouw systeem. Meer lezen…

Lichthealing  Ook door middel van Lichtfrequenties kan de verbinding met hoe je oorspronkelijk bedoeld was weer hersteld worden. Ik gebruik hiervoor de Liquid Light Frequenties van Healing Arts. Dit zijn krachtige remedies, ontwikkeld voor bewustzijnsgroei en transformatie. De trillingsfrequenties van deze flesjes maken op een directe en eenvoudige manier kwaliteiten in ons wakker die in ons DNA liggen opgeslagen. Meer lezen…

Je kunt kiezen voor een van de bovengenoemde vormen, maar je kunt het ook open laten, zodat we ter plekke laten ontstaan wat er nodig is. De ingang voor een sessie kan alles zijn wat je tegenkomt in jouw mens-zijn op een weg van bewust leven: iedere vraag die er in je is, ieder fysieke klacht of psychisch/emotioneel ongemak, kan je aanwijzingen geven om de verbinding met jouw heelheid te herstellen. Eenmaal verbonden voel je een diepere verankering in je lichaam, meer aanwezigheid, meer helderheid, een groter gevoel van rust, liefde en blijheid.

Let op: er geldt een Kennismakingskorting bij jouw eerste Klanksessie! Lees hier meer.


Voor de Tarieven Klik hier.

Ontwikkelen van jouw Intuïtie en Zelfbekrachtiging

Om een “huisapotheek” van energetische handvaten aan te leggen waarmee je jezelf kunt helpen om jouw geluk in eigen hand te nemen. Hiervoor bied ik een individueel traject aan waarin je technieken leert om het contact met jouw lichtwezen helder te houden en jouw intuïtie te oefenen en bekrachtigen. In een eerste sessie brengen we in kaart wat je wilt ontwikkelen en spreken we een traject af van 5 tot 10 wekelijkse of tweewekelijkse sessies van een uur.
Bovenstaande kun je ook in een groep ervaren en ontwikkelen, zie hiervoor de pagina met Workshops en Trainingen

Multidimensionaliteit

We leven in verschillende werkelijkheden tegelijkertijd. Eén daarvan is de materiële werkelijkheid die zichtbaar en tastbaar is en door iedereen herkend wordt. Een andere werkelijkheid is die van ons als lichtwezen, het energetische lichtveld waar ons lichaam de tastbare uitdrukking van is. Vanuit ons lichtwezen nemen we meer fijnstoffelijke dimensies en meer zintuiglijke diepte waar en kunnen we informatie ontvangen die in de 3D werkelijkheid niet altijd zichtbaar en tastbaar is.
Deze veranderende tijd nodigt ons uit om ons de fijnstoffelijke kwaliteiten, die slapend in ons DNA liggen opgeslagen, weer te herinneren en toe te eigenen. En zo de werelden van ons lichtwezen met de 3D werkelijkheid te verbinden.

Er worden dan ook steeds meer kinderen geboren die ons met hun hoogsensitiviteit laten zien waar de evolutie heen wil. In plaats van hen in het oude systeem te willen laten passen -en daarmee hun eigen(wijs)heid af te wijzen- zou het van meer liefde getuigen hen te zien als de boodschappers van een nieuwe tijd, die vraagt om nieuwe systemen en methodes op het gebied van gezondheid, onderwijs en maatschappelijke organisatie.
Een plek waar dit gebeurt is Heartnav met de welkomstslogan: “don’t worry, you’re the new normal!”
Hoogsensitieve jongeren kunnen via dit netwerk handvaten vinden om hun hart als navigatiefunctie te herstellen. De site biedt veel praktische informatie, mogelijkheid tot uitwisseling en het vinden van buddy’s en coaches (waaronder ook ik).
Ook is er de Facebookcommunity Young Masters Global, waar jongvolwassenen die hun eigen meesterschap willen ontwikkelen elkaar kunnen ontmoeten.

Muziek

Naast Klankhealing werk ik ook op andere manieren met muziek en klank waarbij een helende intentie altijd haar trillingswerk doet. Mijn conservatoriumopleiding voor klassiek gitaar geeft mij (letterlijk) een instrument in handen om een ander met klank aan het trillen en in beweging te brengen. Zo geef ik naast Healings ook gitaarlessen aan kinderen en volwassenen.